Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Corrupt. Maffioos. Verkocht”: onze vrouw in New York zag hoe het boksen zich zaterdag (alweer) geen dienst bewees

28 reacties

  • Tony Verschueren

    5 jaar geleden
    Er zijn teveel commerciële belangen geïnvesteerd in Kathy Taylor , Zij willen hun geld terug zien , dus Kathy Taylor mocht niet verliezen !!
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Wat onze gerenommeerde scheidsrechter deze avond verklaarde bewijst dat deze man dus al 38 jaar zit of staat te slapen. Voor fixing was er vroeger één naam die er bovenuit sprong, iedereen wist het en niemand durfde er iets aan doen of over zeggen : Don King.
  • Rudy Serneels

    5 jaar geleden
    Hopelijk houdt ze er een mooie cent aan over! De rest is niet belangrijk zelfs als ze KO geslagen zou ze nog niet gewonnen zijn de ref zou wel een fout gevonden hebben. haar levenslange palmares kan kan niemand afnemen.
  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    Er blijven hier mensen beweren dat "vroeger was het beter" en "geld heeft alles kapotgemaakt". Professioneel boxen is door de maffia uitgevonden en wordt nog steeds door hen beheerd. Het resultaat van de match was op voorhand gekend, tenzij knock out. Je zag op het einde de reacties van de scheids, ze was bang dat Taylor niet meer op haar benen kon en onderbrak steeds de westrijd. Corruptie en matchfixing zijn de regel in het boxen niet een uitzondering.
  • Carl Op de Beeck

    5 jaar geleden
    De VS is een bananenrepubliek geworden. In een land waar de president dagelijks en ongestraft mag liegen, moet het niet verwonderen dat zelfs sportfeiten worden vervalst.