Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump komt aan in Verenigd Koninkrijk en noemt Londense burgemeester meteen “complete loser”

BuitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump en first lady Melania beginnen vandaag aan een driedaags staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Trump zal onder meer langsgaan bij uittredend premier Theresa May en koningin Elisabeth II. Bij zijn aankomst zorgde Trump meteen voor een valse noot door de burgemeester van Londen, Sadiq Khan, uit te maken voor “complete loser”. 

172 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Haha, en Melania weigerde wéér ostentatief om zijn hand vast te houden! Wat moet die een afkeer van die vent hebben!
  • Marc Croonen

    5 jaar geleden
    Tja , de president die zich verlaagt tot het niveau van iemand die zelf scheld , is natuurlijk dom . Eigenlijk zou eender wie moeten weten dat je beter niets zegt dan iets slecht over iemand , dit werkt contraproduktief. Maar wie zijn wij ,onze politiekers zijn meestal ook in dat bedje ziek .
  • Ron Tineke Rodrigo-Luyckfasseel

    5 jaar geleden
    Dat is dan president ,wat een onbekwaam staatshoofd ,!!!!
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    “Hij gebruikt de retoriek van 20ste-eeuwse fascist” zei die Londense burgemeester. Dat is iets anders dan hem een fascist noemen. Eerder een vaststelling van zijn taalgebruik. En als je sommige uitlatingen hier over migranten hoort dan kan men zeggen dat sommige politici hier ook de retoriek van een fascist gebruiken. Of ze dat zijn moet de toehoorder dan maar voor zichzelf uitmaken. Overigens heeft een fascist er geen probleem mee om een fascist genoemd te worden.
  • JAMAL MAHASSINE

    5 jaar geleden
    Marie Vanakker,vat het goed samen ben het helemaal eens