© Félix Dol-Maillot/Palais Princier de Monaco

Kleindochter Grace Kelly trouwt in jurk met Belgisch randje

Charlotte Casiraghi (32), de kleindochter van Grace Kelly, is zaterdag in alle discretie getrouwd. Het huwelijk had ook een Belgisch randje: designer Anthony Vaccarello had de eer om haar jurk te ontwerpen.

km

Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco is in het huwelijk getreden met Dimitri Rassam. De 37-jarige filmproducer is de zoon van de Franse actrice en model Carole Bouquet.

Het koppel heeft elkaar het jawoord gegeven in het prinselijke paleis in Monaco. Tijdens de korte officiële plechtigheid ging Casiraghi, jarenlang het gezicht van modehuis Gucci, gekleed in een elegante jurk met drie grijze strikken. Die was ontworpen door Anthony Vaccarello, de Brusselaar die aan het hoofd staat van de het Franse modehuis Saint Laurent.

Halsketting van oma

Tijdens de receptie, die plaatsvond in de Villa La Vigue, droeg ze dan weer een strapless jurk van Chanel en een indrukwekkende halsketting. Die diamanten ketting is een erfstuk van haar grootmoeder, Hollywoodster Grace Kelly. Zij kreeg het sieraad van Cartier cadeau toen ze in 1956 in het huwelijk trad met prins Reinier III.

Al zoontje samen

Casiraghi maakte de verloving bekend in maart 2018. Het nichtje van prins Albert II van Monaco, stapt voor het eerst in het huwelijksbootje. Ze heeft al twee kinderen: in 2013 kreeg ze een zoontje, Raphaël, met haar ex-vriend, de Franse acteur Gad Elmaleh. In oktober 2018 is ze bevallen van een tweede zoontje, Balthazar, met haar vriend Rassam. Rassam heeft ook al een dochter uit zijn eerste huwelijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer