© Photonews

Eerste 'single' van nieuwe Spice Girls gelekt

De Spice Girls zijn - al jaren - niet meer, maar Emma Bunton, Geri Halliwell en Mel B gaan voortaan wel door het leven als GEM. Het lijkt er nu op dat de eerste single van het trio, al dan niet bewust, online is gelekt. "Eurovisiesongfestival-materiaal", klinkt het bij heel wat fans.

flb

Het was al lang geen geheim meer dat Emma Bunton, Geri Halliwell en Mel B opnieuw de studio waren ingedoken. Het liedje 'Song For Her' zou daarvan het eerste resultaat zijn. De single werd online gelekt en daarop zijn duidelijk de stemmen van de drie overgebleven Spice Girls te herkennen.

Volgens Bunton gaat het wel niet om een echte single, maar daar denkt het internet duidelijk anders over. Veel fans op sociale media zijn ondertussen zelfs al een ander gerucht aan het verspreiden. Zij vinden namelijk dat het nummer verdacht veel van een Eurovisiesongfestival-inzending weg heeft, inclusief de duur van om en bij de drie minuten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Luister en oordeel alvast zelf:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER