Telenet verhoogt de prijzen.
Volledig scherm
Telenet verhoogt de prijzen. © Belga

Telenet verhoogt prijzen: zoveel betaal je binnenkort voor je abonnement

Wie klant is bij Telenet, zal vanaf 4 augustus meer moeten betalen. De tarieven van de vaste, maandelijkse abonnementskosten van verschillende pakketten gaan met 1,87 procent omhoog, zo meldt het telecombedrijf. “Een verhoging in lijn met de inflatie”, klinkt het. Concurrent Orange zal, zoals beloofd, de tarieven in 2019 niet verhogen.

479 reacties

  • Patrick De pauw

    3 jaar geleden
    En Telenet zal wel de voetbalbond sponseren en die clubs met die opslag iedere keer!
  • Theo Van Mol

    5 jaar geleden
    De verhoging van internet gaat van iets meer dan 25 euro naar iets meer dan 28 euro dat is toch meer als 1,87 procent, want anders zou er maar 50 cent bijkomen. Dat is een verhoging van 12 procent. In begin werd play al 20 procent duurder.
  • Luc Masscheleyn

    5 jaar geleden
    Ze houden hun klanten voor idioten. Onze politiekers laten dat toe, want alleen hun eigen ik telt. Politiekers en Telenet zijn een grote maffiabende. Waarom kunnen wij geen abonnement van een ander Europees land gebruiken in plaats van een Belgische ?
  • Leo Rongé

    5 jaar geleden
    EEn multinational zoals telenet die aan de gewone burger opslag vragen om rond te komen,daar komt het op neer.Jullie moest jullie schamen.Dat men minder aan de zoveel directeurs uitbetaald voor niets te doen.Luc Janssens
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    In Nederland betaal je voor zelfde pakket als Telenet aanbiedt de helft en in Duitsland zelfs een derde! Schandalig dat de regering zulke prijzen toestaat!