BMW 730d
Volledig scherm
BMW 730d © BMW

Bestuurders van deze automerken krijgen de meeste bekeuringen

Eigenaars van BMW’s hebben gemiddeld de meeste overtredingen op hun naam staan. Althans in Engeland, zo blijkt uit een Britse analyse van 6,5 miljoen verzekeringsaanvragen.

19 reacties

  • jean petermans

    5 jaar geleden
    In België is er een apparte wegcode voor bestuurders van Audi, BMW en Volkswagen Golf , dus die worden zogoed als nooit beboet.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Patrick Jonkers je slaat de bal mis ,het gaat over een overtreding en een overtre-ding is voor iedere stand en rang hetzelfde en ook door ieder te vermijden en heeft met een inkomen nul te maken ,'t is net of je twee tarieven zou hanteren als je gaat tanken.Er bestaan nu eenmaal wetten en daar heeft een rechter of de boeteinstan-tie's aan te houden.
  • rudy verbruggen

    5 jaar geleden
    Joepi,ik sta op 1 en toch nooit bekeuring gehad
  • Patrick Jonkers

    5 jaar geleden
    Nu nog beboeten naar gelang hun inkomen EN wagen type en DAN PAS spreken we van een bekeuring.....
  • Rudy Cockx

    5 jaar geleden
    met een zware auto 140km/u en je zit in een zetel en je doet geen vlieg kwaad...doe hetzelfde met een kleine wagen en je bent een gevaar op de baan maar dat snapt niemand he.... let wel ik vind ook dat IEDEREEN traag ,bewust en veilig moet rijden op gewone wegen maar op een autostrade moet je kunnen rijden zeker als het rustig is snel=niet altijd gevaarlijk....traag=niet altijd veilig