Kompany kwam even langs op Neerpede vlak voor het tweeluik met de Rode Duivels en ging op de foto met Michael Verschueren.
Volledig scherm
Kompany kwam even langs op Neerpede vlak voor het tweeluik met de Rode Duivels en ging op de foto met Michael Verschueren. © rv

Bijna was niet Kompany maar Frank De Boer trainer van paars-wit: “Anderlecht? Dat is het Belgische Inter: altijd wel iets mis”

RSC AnderlechtNa het ontslag van Hein Vanhaezebrouck in december vorig jaar, polste Anderlecht ook Frank De Boer als opvolger. Dat vertelt de Nederlander bij Yahoo Sports. De Boer wimpelde paars-wit vriendelijk maar kordaat af om voor MLS-club Atlanta United te kiezen.

30 reacties

  • emil ledure

    5 jaar geleden
    Ze gaan toch bij den Anderlecht Kompany niet vergelijken met Frank De Boer als trainer. Kompany mag nog aan zijn hielen van zijn voeten niet ruiken van Frank.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Frank de boer zou beter geweest zijn voor paars-wit dan Kompany ! Helaas kunnen ze hem niet betalen ...
  • Tim De Duwer

    5 jaar geleden
    Frank De Boer heeft les nummer 1 van Johan Cruyff goed in zijn oren geknoopt. De voorzitter komt niet in de kleedkamer. Dus zolang Coucke zoveel invloed wil hebben bij Anderlecht zal het niks worden ook niet met Vince de prins. Best grappig al die ouderwetse Holland haat moet zeggen dat het vanuit de andere kant totaal niet zo is. Gelukkig zijn we niet alleen want jullie hebben ook een hekel aan Engeland Frankrijk Duitsland.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Coen Hogervorst en waar was nederland tijdens het WK. En de nederlandse ploegen ajax heeft nu is een top seizoen maar vorog jaar niets. Dus het is niet omdat ze is zo goed presteren dat het wil zeggen dat ze mijlenver voor zijn.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Een trainer is net zo goed als zijn spelersmateriaal. Zet Mourinho, Jürgen Klopp of Guardiola voor de groep van Anderlecht. Wedden dat de resultaten hetzelfde blijven met dit spelersgroep.