Crystal meth-pasta, foto ter illustratie
Volledig scherm
Crystal meth-pasta, foto ter illustratie © AFP

“Drugskartels willen West-Europa aan de crystal meth krijgen”

De politie stuit op steeds meer crystal methlabs in Nederland. Mexicaanse drugskartels proberen de levensgevaarlijke drug in West-Europa aan de man te brengen, waarschuwen politiebronnen.

7 reacties

  • Jengel Jacobs

    5 jaar geleden
    Ik hoop echt dat Europa niet in de val van deze verschrikkelijke drug trapt, deze drug staat bekend om crimineel gedrag zeer sterk te bevorderen, Europa beware!
  • Tom Der Kinderen

    5 jaar geleden
    Ieder die met dit betrapt wordt moet levenslang krijgen, de drama’s en criminaliteit die deze drugs met zich meebrengt is ongezien en met niets te vergelijken. Maar ja, we gaan zoals gewoonlijk weer 10 jaar te laat reageren en gn enkele schakel van ons gerechtssysteem zal hier een nacht slaap voor laten.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Dan moeten de Europeanen maar niet zo stom zijn om dergelijke drugs te gebruiken.
  • Stanny Van De Velde

    5 jaar geleden
    @peter colson, weet waarover je spreekt ipv elke drug over dezelfde kam te scheren en er nog wat cynisch over te doen. Crystal Meth is het vuilste van het vuilste, ontwricht een samenleving en spaart niemand. Héél zware straffen, maximum, geen vervroegde vrijlating, ook bij kleine hoeveelheden crystal meth, dit is niets in vergelijking met wat er hier gekend is.
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Heel eenvoudig op te lossen. Legaliseren en taksen op heffen. Niet te veel, 6% BTW is meer dan genoeg om levensnoodzakelijke goederen te belasten. Dit is ondertussen de retoriek geworden van lieden die de problemen minimaliseren of botweg de andere kant op kijken.