Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © thinkstock

Bijna 4 op de 10 Belgen zijn bereid om vakantie aan te passen om milieu te sparen

In België zijn 38 procent of bijna vier op de tien mensen bereid om hun vakantiewijze aan te passen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Dat blijkt uit de negentiende Vakantiebarometer van Europ Assistance. Er gaan deze zomer ook meer Belgen op vakantie, terwijl het budget lichtjes daalt.

13 reacties

  • Paul Verbeeck

    5 jaar geleden
    Als ik me wil aanpassen , zal ik alles te voet of per fiets moeten doen . Of gewoon niks doen , goed voor het milieu , mijne portemonnee , slecht voor de economie .
  • Jan van elewijck

    5 jaar geleden
    ik denk er nog niet aan,dit is mijn ding en zal dit blijven doen
  • Paul Goetghebeur

    5 jaar geleden
    Gelukkig ben ik bij de 6 anderen die er niet aan meedoe,overbevolking is het probleem, en een vliegtuigje meer of minder zal hoegenaamd geen bal veranderen
  • Rudi Bollaerts

    5 jaar geleden
    Hopelijk zullen nog meer mensen gaan thuisblijven dan is het overal wat rustiger en kan je terug rustig in het vliegtuig zitten, ontspannend en geen kabaal en dat ouders met kinderen maar rustig thuisblijven.
  • Jan De Korte

    5 jaar geleden
    Zijn bereid..... Maar als ze niet verplicht worden zullen ze het niet doen. Zegt toch genoeg zeker hoe ze inzitten met het klimaat? Yayse abdul dat men dan al eens minder kindjes op de wereld zet. Maar NIEMAND praat daar over.