ShutterStock/Twitter
Volledig scherm
© ShutterStock/Twitter

Man die 68-jarige werknemer aanneemt bedolven onder lofbetuigingen: “Voorbeeld voor de maatschappij”

Een Nederlandse man die op Twitter deelde dat hij een 68-jarige werknemer had aangenomen, wordt overstelpt met positieve reacties. De werknemer was al drie keer eerder afgewezen door zijn leeftijd, maar Bram besloot hem toch een kans te geven. Al snel stroomden de fijne reacties binnen en mensen begonnen spontaan verhalen te delen over de positieve impact die oudere werknemers kunnen hebben. En hoe die zelf openbloeien als ze weer aan de slag kunnen.

22 reacties

  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Jayse, nog even dit : hard werken is niet hetzelfde als efficiënt werken. Als men heeel hard werkt zonder efficiënt te zijn heb je uw energie vergooid, ben je geen centimeter vooruitgekomen.
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    En oude politiekers die blijven maar zetelen!
  • Hilde Peeters

    5 jaar geleden
    je weet niet waarom die man nog werkt willen en moeten is een verschil . Iemand met veel ervaring en organisatie vermogen doet evenveel dan sommige jongere collega's.misschien wil die helemaal niet altijd thuis zitten.
  • Aäron Declerck

    5 jaar geleden
    Een kritische blik op de feiten zou heel erg informatief kunnen zijn. Wilt deze 68-jarige werken, of is het een onoverkomelijke noodzaak? Indien het eerste, veel werkplezier gewenst!
  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Beste jayse veel werkgevers weten dat 40 plussers dikwijls harder werken dan twintigers meer discipline hebben minder ziek zijn en niet altijd doen alsof ze de waarheid in pacht hebben.