Logo Telenet.
Volledig scherm
Logo Telenet. © Photo News

Test-Aankoop: "Dringend meer concurrentie nodig op telecommarkt"

De Belgische telecommarkt functioneert niet door "onvoldoende concurrentie en meerdere belangenconflicten". Dat zegt Test-Aankoop in een reactie op de nieuwe prijsverhogingen die Telenet doorvoert. "Het zoveelste signaal dat er dringend werk moet worden gemaakt van meer concurrentie op de markt", klinkt het.

33 reacties

  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    deze keer zit test-aankoop er naast , er wordt deftig geinvesteerd in het netwerk en dat kost geld ...of geen investeringen en hopeloos achterblijven met verwaarloosd netwerk ?
  • pierre de smet

    5 jaar geleden
    Welke politieker zei weer dat er concurrentie moest bijkomen ? Maar aan de andere kant de voorwaarden zo hoog legt dat buitenlandse providers afhaken , en ja wie heeft de kabel bijna gratis ( zogezegd ) weggegeven ?
  • Stefanie van Dijk

    5 jaar geleden
    Benny Deridder volgens mij is Belgie het enige land wat nog datalimieten voor internet abbo's heeft en ik zie bij Nl kenissen dat de HD ook prima in orde is en dat voor minder dan wij hier betalen
  • j hendrickx

    5 jaar geleden
    Is een typisch Belgisch probleem en onze politici is enkel bla bla bla, want het interesseerd hun niet , hun portemonnee is voller dan de mijne Meer concurrentie gaat niets veranderen Ik heb 2 jaar gelden Telenet opgezegd en ben naar Proximus gegaan
  • Yvan Lissens

    5 jaar geleden
    Ben Vandevenne: Een modern gezin heeft, de dag van vandaag, wel wat bandbreedte nodig. Twee tv's op Netflix (hd of 4k) en twee koters die beiden online aan het gamen zijn... een goedkoop eco-internetabonnementje gaat dat niet trekken, vrees ik.