De beste laptops van het moment op een rij.
Volledig scherm
De beste laptops van het moment op een rij. © Unsplash

Dit zijn de vijf beste laptops van het moment

MultimediaDe redactie van technologiesite Tweakers heeft zich weer gebogen over de beste Windows 10-laptops van het ogenblik. Dit zijn de vijf die momenteel een aankoop waard zijn, gaande van een budgetmodel tot een dat meer voor (semi)zakelijke gebruikers geschikt is.

21 reacties

  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Carlos, je moet jezelf inderdaad de vraag stellen waarvoor heb ik mijn laptop nodig. Vele mensen kopen een macbook om een beetje mee te surfen en mails te checken, in dit geval hebt ge 3x te veel betaald voor een laptop.
  • Nicolaas Van Der Weyden

    5 jaar geleden
    Macbook de beste?! Ieder zijn mening zeker. Ik heb beide gehad. Nooit meer Apple.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Goed gesproken Mark Campens, de eerste vraag is altijd, waarvoor gebruik je je laptop ? Ik heb een Apple McBook Pro, al 6 jaar, en hij draait nog steeds geweldig. Nooit problemen gehad met geld "aftroggelen" Als ik een programma wil downloaden bij Appstore waarvoor betaald moet worden, dan is mijn eerste vraag: " Heb ik echt nodig?" Vraag 2 is: Hoevaak ga ik het gebruiken? En als het mij waard is dan koop ik het. Beste aankoop ooit betreft laptops.
  • Chris Vandervelpen

    5 jaar geleden
    4GB RAM? Daar kan je helemaal niks meer mee. Wat rond surfen en Chrome heeft die 4GB al helemaal opgezopen. 8GB is echt wel het minimum tegenwoordig. 16 mainstream.
  • Patrick Weyers

    5 jaar geleden
    Mijn Apple ligt tegenwoordig ongebruikt in de kast. Ongelooflijk hoe Apple zijn best doet om je op alle mogelijke manieren geld af te troggelen. Het begint al bij de aankoop. De domste aankoop die ik op computergebied heb gedaan.