Cristiano Ronaldo en Kathryn Mayorga.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo en Kathryn Mayorga. © RV/Reuters

Klacht voor verkrachting tegen Cristiano Ronaldo blijft behouden

VoetbalDe klacht voor verkrachting tegen Cristiano Ronaldo blijft behouden, zo bevestigde de advocate van Kathryn Mayorga aan het Franse nieuwsagentschap AFP. Mayorga is de jonge vrouw die de Portugese stervoetballer ervan beschuldigt haar te hebben verkracht in een hotelkamer in het Amerikaanse Las Vegas (Nevada) in 2009.

16 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Het is niet mooi wat ze doet. Maar aan de andere kant, als er bewijs is . Mag ze die verwende playboy een goed lesje geven . Als hij miljoenen kan spenderen aan zijn kinderdroom, dure auto's , dan kan die vergoeding er ook wel af. Anders , de gevangenis in.
  • Nicky Wellekens

    5 jaar geleden
    Aangezien we geen getuigen waren is dit moeilijk om hierover te oordelen. Is het niet beter preventief te zijn en dergelijks te voorkomen? Ikzelf ben voorstander van trouwen. P.S. Seks stelt niets voor, de liefde bedrijven daarentegen is dag en nacht verschil. Laten we hopen dat beiden in vrede kunnen verder leven.
  • Andy Verachtert

    5 jaar geleden
    Graag een schriftelijke wederzijdse toelating voor sex op papier en op voorhand, zodat dit soort onzin eens eindelijk uit de wereld geraakt.
  • Abderrahim Elangouri

    5 jaar geleden
    Iedereen weet toch als je een in kamer met 2 in een hotel ligt,dat dat is om te kaarten!!!
  • Linda D'Haese

    5 jaar geleden
    Meuleman Louis Nog maar eens een mooi voorbeeld als je rijk bent mag je alles doen top advocaten zorgen er wel voor dat het in de doofpot gaat het is altijd zo geweest en zal zo blijven indien er niks was gebeurt was gebeurt zou ze zijn aangeklaagd voor eerroof