shutterstock
Volledig scherm
© shutterstock

PlayStation 5 zal savegames kunnen delen met PS4

Sony’s PlayStation-CEO Jim Ryan zegt in een interview met CNET dat het op de PlayStation 5 mogelijk wordt om savegames te delen met de PS4. Verder verklapt hij dat de PS5 ondersteuning biedt voor 4k-resoluties en 120Hz.

4 reacties

  • Yvan Lissens

    5 jaar geleden
    Wat die 8k betreft: je kan moeilijk verwachten dat je een superkrachtige spelconsole zal krijgen voor de voorspelde prijs van 500 euro. Voor een "simpele" 8k-tv betaal je zo'n 5000 euro. Verwachten dat een spelconsole, die 10 maal minder kost, 8k zal aankunnen, is een beetje naïef.
  • Yvan Lissens

    5 jaar geleden
    Een ssd speciaal gemaakt voor de PS5? Dat wil dus zeggen dat je enkel een ssd van Sony gaat kunnen gebruiken, welke uiteraard flink duurder zal zijn dan een standaard ssd. Zo'n beetje hetzelfde verhaal als met de geheugenkaartjes op de PS-Vita. Met een aantal 4k-games zal de ssd snel vol zijn.
  • Wendy Vandereyken

    5 jaar geleden
    De prijs interesseert mij veel meer dan 4K of 8K. Het oog kan alleen maar waarnemen wat binnen haar grenzen ligt. Men kan niet eindeloos de resolutie blijven opvoeren, tenzij om commerciële doeleinden.
  • Katja Schraudy

    5 jaar geleden
    Ik dacht zelfs dat ik gelezen had dat de PS5 een resolutie tot 8K zou ondersteunen. Zeg maar een 8K Ready. Microsoft zal met zijn next-gen Xbox - welke later zal komen - waarschijnlijk 8K native aankunnen.