De grappigste momenten van Trumps bezoek aan de UK.
Volledig scherm
De grappigste momenten van Trumps bezoek aan de UK. © Getty/Twitter

Kat van Downing Street slaat weer toe en Camilla grijpt haar kans: de grappigste momenten van Trumps bezoek aan de UK

CelebritiesDonald Trump ging gisteren op staatsbezoek in Groot-Brittannië, en hij zou nu eenmaal Trump niet zijn als er hier en daar niet iets misliep. Gelukkig leverde dat veel grappige situaties op, die meteen gedeeld werden via sociale media. 

5 reacties

  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Sorry jongens, de Britten doen dit niet, hun "ver- tegenwoordigers" doen dit, net als bij ons. En jullie trappen er allemaal in . Iedereen maakt reclame voor zijn eigen winkel en probeert die andere af te breken.
  • David Vermeulen

    5 jaar geleden
    De Britten geven bakken kritiek op Trump, terwijl ze zelf de schande zijn van Europa met hun brexit. Ze waren zo dom om blind ja te zeggen om daarna te beseffen dat nee het beste was. Erger dan om zo'n bevolking te kunnen bedriegen bestaat er niet.
  • Vincenzo Torres

    5 jaar geleden
    Nu niet voor het één of ander, maar die anti-Trumptoestanden beginnen echt op een ongezonde fixatie te lijken, en op de koop toe zijn ze erg kinderachtig. Ik hoop écht dat hij niet herverkozen raakt, want dan mogen we dit nog eens 4 jaar overschouwen. Als ik echter op mijn Amerikaanse FB-contacten mag voortgaan, blank én zwart, is John modaal redelijk tevreden over die kerel...
  • Lore Kluwer

    5 jaar geleden
    Larry, in ieder geval een pak populairder in Londen dan Donald Trump, lees ik. Waarom die sneer? Trump niet populair in de UK? Zegt wie? Je hoeft maar te kijken op het lezersforum van de DM om te zien dat het tegendeel waar is. Het is niet omdat linkse activisten, onder wie Corbyn, op straat betogen met hun intussen kapotte opblaaspop of omdat Kahn zich negatief uitlaat over Trump dat je daaruit mag afleiden dat Trump niet populair is.
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Wat maakte die entourage zich onsterfelijk... Bleef de kat zitten als men de motor zou aanzetten? Wellicht niet (althans niet volgens wat iemand van het dierenasiel me zei toen ik een kat betrapte onder mijn auto).