Familielid verdronken meisje (7): “Er valt de ouders niets te verwijten”

© rr

Een familielid van het zevenjarig meisje dat afgelopen weekend verdronk in een zwemvijver in Hofstade vraagt om de negatieve reacties op sociale media te stoppen: “Ze hebben al genoeg verdriet, de mama is er kapot van als ze leest dat mensen haar beschuldigen.” Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

lla

Omdat de nabestaanden van het meisje niet in de media willen reageren, doet het familielid dat anoniem in Het Laatste Nieuws. “Er valt de ouders niets te verwijten. Ze hadden alle vier de kinderen bij zich en verloren hun dochtertje hooguit vijf seconden uit het oog. Toen de oudere meisjes hun zusje niet meer zagen, zijn mama en papa meteen gaan zoeken maar ze vonden haar niet.”

LEES OOK. Meisje (7) dat uit water werd gehaald op Bloso-domein in Hofstade is overleden, autopsie wijst op ongeval

Toen het nieuws bekendraakte, kwamen er op sociale media veel steunbetuigingen maar ook heel wat negatieve reacties. Vooral de verwijten aan het adres van de ouders komen bijzonder zwaar aan. “Dat kunnen de ouders nu echt wel missen. Ze hebben al genoeg verdriet. De mama is er kapot van als ze leest dat mensen haar beschuldigen. Dit kon iedereen overkomen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen