afp
Volledig scherm
© afp

Dit is de vrouw die Neymar beschuldigt van verkrachting en een groot vraagteken achter zijn Copa America zet

Copa AmericaAl dagenlang is Brazilië, straks gastheer van de Copa America, in de ban van van een verkrachtingszaak rond sterspeler Neymar. De identiteit van de vrouw werd angstvallig geheim gehouden, maar volgens een bekende Braziliaanse blogger gaat het om Najila Trindade, een 26-jarig model. Zij dreigt ermee een video van de bewuste nacht naar buiten te brengen. Vrijdag wordt Neymar verhoord. Haalt hij de Copa America wel?

12 reacties

  • jan boden

    5 jaar geleden
    Dat ze geen klacht indiende in Frankrijk zegt genoeg. Het is haar woord tegen het zijne, zonder verdere bewijzen. Dat wordt dus seponeren.
  • Jochen Leijgers

    5 jaar geleden
    peter destoop weet meer dan ons allemaal? U weet dat hij haar verkracht heeft? U dient zich te melden bij de correcte instanties dan.
  • Baldr VanHoek

    5 jaar geleden
    De eerste man die een vrouw laat veroordelen omdat ze onterecht klacht indient, moet ik nog tegenkomen. Het zegt iets over de zwakke duidelijke communicatie van mannen!
  • N Nijs

    5 jaar geleden
    Geldwolven ! We leven in wereld als je een vrouw twee keer bekijk kan ze klacht tegen je neerleggen voor..........::::en zeven van de tien denken dan ook dat ze een gouden fluit hebben...
  • Andy Verachtert

    5 jaar geleden
    Laat ze harde bewijzen aanbrengen in plaats van praatjes. Het zou een goede zaak zijn dat er in een man-vrouw contact géén intimiteit mag zijn zonder vooral een door beide getekende overeenkomst op papier met de nodige handtekeningen waarin vermeldt wordt wat de partijen overeenkomen. Op voorhand.