Enkele van de beelden die Riadh Bahri deelde op Twitter.
Volledig scherm
Enkele van de beelden die Riadh Bahri deelde op Twitter. © Twitter

VRT-journalist klaagt zwerfvuil en homofobie in Molenbeek aan: “Als er niets verandert, verhuizen we in 2020"

“Mijn gemeente is vuil. Enorm vuil. Mensen gooien werkelijk alles op straat, zomaar. Omdat het kan. Omdat het wordt toegelaten.” In een opmerkelijke reeks tweets uit VRT-journalist Riadh Bahri zijn kwaadheid over hoe het er aan toegaat in zijn thuisgemeente Molenbeek. Niet alleen het zwerfvuil is een doorn in zijn oog, ook de verkeersagressie en de homofobie. Bahri en zijn vriend overwegen zelfs te verhuizen als er niets verandert.

38 reacties

  • ernest vandewinkel

    5 jaar geleden
    Begin mischien eens eerst de instelling waar je werkt te veranderen !
  • paul vdkerckhove

    5 jaar geleden
    Gemeenten die door de politiek niet kunnen bestuurd worden zouden onder een gouverneur moeten geplaatst worden , en door een nieuw opgerichte rijkswacht beveiligd .Dat moest al gebeurd zijn . Vlaams belang is groot geworden door allerlei toestanden als Molenbeek . Het gaat er bij de gezagsdragers nog steeds niet echt in .
  • peter servranckx

    5 jaar geleden
    Ik vind het toch raar dat hij dit pas ziet als zijn vriend hem daarover aanspreekt. Voordien liep hij daar dan gewoon aan voorbij ? Of is het eerder omdat zijn vriend daar niet wil blijven vanwege de homohaat en de vuiligheid ? Waar blijven de politieke partijen om hierop hun verontwaardiging uit te spreken ? Ik hoor die van N-VA hier ook niet zijn afkeer uitten .
  • Dirk Thyssen

    5 jaar geleden
    Als Kathleen Cools dit leest of Annelies Becks zal er wat zwaaien voor deze Riadh , deze thema's durven ze nooit aankaarten in hun programma op de VRT . Rechtse politici in een slecht daglicht proberen te stellen echter .........
  • Jos Temmerman

    5 jaar geleden
    Is in Gent in sommige sociale appartementen niet beter hoor ,daar smijten ze het soms gewoon naar beneden van op het 7de verdiep ofzo..