Donald Trump en zijn tweede bruid Marla Maples op 20 december 1993, net nadat ze elkaar het jawoord hadden gegeven in het Plaza Hotel in New York. Pas 24 uur voor de plechtigheid tekende Maples onder druk het huwelijkscontract.
Volledig scherm
Donald Trump en zijn tweede bruid Marla Maples op 20 december 1993, net nadat ze elkaar het jawoord hadden gegeven in het Plaza Hotel in New York. Pas 24 uur voor de plechtigheid tekende Maples onder druk het huwelijkscontract. © AFP

‘Amper’ 1 miljoen dollar bij scheiding en geen toelage meer als dochter in leger ging: dit stond in huwelijkscontract Donald Trump en Marla Maples

Het Amerikaanse magazine Vanity Fair is erin geslaagd de hand te leggen op het huwelijkscontract dat de Amerikaanse president Donald Trump destijds afsloot met zijn tweede vrouw Marla Maples. Daaruit blijkt dat hij na de lelijke – en vooral peperdure – echtscheiding van zijn eerste vrouw Ivana niets aan het toeval over wilde laten om zijn geld te beschermen.

3 reacties

  • Hendrik Laporte

    5 jaar geleden
    Geslaagd zakenman????? Wat aan 4,3 miljard schulden hebben en 3 van zijn (door pappa gefinancierde) casino's failliet en net 14 miljoen kwijt aan ivanna doet u concluderen dat trump ook maar ooit geslaagd is in eender wat???
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Het is zijn geld en hij doet er mee wat hij wil.
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    Geslaagd zakenman zo te lezen.