PVDA-boegbeeld Raoul Hedebouw heeft vandaag de pas verkozen Kamerleden van zijn partij een rondleiding gegeven in het parlement.
Volledig scherm
PVDA-boegbeeld Raoul Hedebouw heeft vandaag de pas verkozen Kamerleden van zijn partij een rondleiding gegeven in het parlement. © Photo News

Fractieleider Hedebouw leidt nieuwe PVDA-verkozenen rond in de Kamer

PVDA-boegbeeld Raoul Hedebouw heeft vandaag de pas verkozen Kamerleden van zijn partij een rondleiding gegeven in het parlement. De PVDA zag bij de verkiezingen haar Kamerzetels verzesvoudigen van twee naar twaalf en wordt daarmee een echte fractie. Daarmee zullen ze mee kunnen wegen op de werkzaamheden van de Kamer.

3 reacties

  • Peter Smets

    5 jaar geleden
    EINDELIJK terug een nationale, unitaire partij !!!!! Die gaan nog vuurwerk maken.
  • Leo Mariën

    5 jaar geleden
    Over hypocrisie gesproken. De dotatie wordt met plezier aangenomen maar niet voor de verkozenen te betalen... wel om de partij uit te breiden. Stel dat iedere werknemer in de privé morgen nog 1/2 van z'n loon verdiend om hetzelfde te doen.... zogezegd om het bedrijf uit te breiden. Moet gezegd, hij is een goede CEO en... ze trappen er nog in ook.
  • Harry Herkes

    5 jaar geleden
    Eindelijk gaan we weerwerk krijgen in het parlement. Als dat een 12-voud van Raoul Hedebouw wordt dan is dat veelbelovend !