Rebekah Stephens en haar dochtertje.
Volledig scherm
Rebekah Stephens en haar dochtertje. © Twitter

Moeder onder vuur omdat ze piepjong dochtertje meeneemt tijdens jacht

Een 30-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Ohio krijgt bakken kritiek over zich heen, nu bekend is geraakt dat ze haar negen maanden oude dochtertje al sinds haar geboorte meeneemt tijdens de jacht. Volgens Rebekah Stephens, de moeder in kwestie, zit de kleine Isabella veilig op haar rug als ze in de bossen met pijl en boog herten, kalkoenen, fazanten en konijnen neerschiet. 

21 reacties

  • Monique De Smet

    5 jaar geleden
    Wat is hier mis mee? Zo gebeurde het vroeger ook. Ze gebruikt trouwens alle delen van het dier zoals vermeld in de tekst, niet zoals die trofeejagers. Die zogenaamde gechoqueerde mensen zijn duidelijk niks gewoon.
  • Yvan Joly

    5 jaar geleden
    Hier nog een echte moeder die weet wat goed is voor haar kind. De natuur in en jagen en het kind laten meegenieten van een lekker stukje vlees zonder antibiotica of zogezegde bio groenten. Gelukkig zijn er nog mensen nauw met de natuur in contact. Niet zoals die stadsnatuurbeschermers!
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    In sommige gebieden leven mensen nog van de jacht waar groententeelt zeer moeilijk is en er lange winters zijn.. In Alaska, Canada, en sommige staten in de VS. De negatieve reacties op sociale media komen ws van mensen uit de steden die niet eens weten hoe ze een kip moeten pluimen, 'leeghalen' en versnijden. Isabella zal niet van honger sterven, dat staat vast.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Leven en laten keven. Maar de dieren in het wild, die steeds meer met uitsterven bedreigd worden, dus niet. Stefan Vantstraat.
  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    Hebben de mensen hieronder zelf kinderen? Kinderen van die leeftijd blootstellen aan wapens?? Als je goed leest is het niet altijd pijl en boog. Een kind 5 uur in dezelfde positie laten hangen is ook al niet echt hoe het zou moeten.