Stefaan Temmerman
Volledig scherm
© Stefaan Temmerman

Steven Van Herreweghe lanceert liefdevol initiatief na racistische haatbrief in Aalst: “We spreken over één onnozelaar”

ShowbizzNadat gisteren in Aalst enkele gezinnen met een migratieachtergrond een racistische brief in de bus hadden gekregen, lanceert Aalstenaar Steven Van Herreweghe nu een liefdevol tegeninitiatief. Met zijn burgerbeweging over.morgen roept hij in een brief op om verdraagzamer te zijn.

14 reacties

  • Karine Roeland

    5 jaar geleden
    Wij worden zonder dat het ons gevraagd werd ondergedompeld met andere taal en culturen. Wij moeten mee betalen voor hun welzijn, terwijl onze welvaart achteruit gaat. Het is gemakkelijk voor buitenstaanders om hier een oordeel over te geven. Iedereen heeft recht op een menswaardig bestaan, maar het moet dan ook van beide kanten komen. Hier hoort men weeral maar één kant van het verhaal.
  • Ronald Van Beneden

    5 jaar geleden
    Natuurlijk komt het van een welstellende die niet moet concurreren op de arbeidsmarkt. Aan het niveau van de vorige schrijver te zien is zijn ervaring totaal anders. Dat schijnen BV 's niet te snappen.
  • Bix Froefel

    5 jaar geleden
    Vrijheid van mening is niet hetzelfde als relevantie van mening
  • Jules Van Elsen

    5 jaar geleden
    Zou dat gewoon geen politieke zet zijn ?Wij zijn toch niet van gisteren.
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Ik zei gisteren nog dat het niet lang ging duren vooraleer weer iemand vanuit de tv wereld er zich mee ging moeien. Lag de C4 al klaar voor dezen die niets deden.? In deze brief staan dingen waarvoor ik niet sta, zeker niet tegenover Congolezen, maar evenzeer sta ik niet achter deze brief, die weer eens aantoont hoe politiek geladen de Vlaamse tv media wel is.