De schermutseling
Volledig scherm
De schermutseling © RV

Beelden van schermutseling tussen Neymar en model dat hem aanklaagt voor verkrachting gaan viraal

Buitenlands voetbalEr zijn beelden opgedoken van een schermutseling tussen Neymar en Najila Trindade, het 26-jarig model dat de Braziliaan beschuldigt van verkrachting. Op de video, die gebruikt wordt in het politieonderzoek, slaat de vrouw enkele keren naar de voetbalvedette, waarna ze zegt: “Ik ga je slaan, je weet wel waarom. Omdat je me gisteren hebt geslagen.” 

39 reacties

  • Katherine Baker

    5 jaar geleden
    'j Zou niet in zijn schoenen willen staan: een mooie voetbalcarrière, een gulle verloning, .... en dan dit (of het nu waar is of niet). Er zijn voetballers waar men nergens iets van hoort ... geen schandalen, geen louche taferelen, geen klap achter hun gat. Het kan ook anders.
  • David Vermeulen

    5 jaar geleden
    Ik geloof er niet echt veel van. Even onderzoeken wie die griet is en met wie ze al in bed is gedoken. We straf dat er juist een gsm dit allemaal filmde En zoals andere al zeiden, als ze echt verkracht was, waarom dan terug gaan de dag nadien. Zeker weten dat ze hem heeft verteld om ze haar geld geven, zo niet dar ze hem aanklaagt voor verkrachtingen. En omdat hij neem zegt, ze door het dak ging. En dan wou ze deze video gebruiken om zogenaamd te zeggen dat hij haar sloeg.
  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    Er zijn mannen die profiteren van vrouwen en hen na de seks dumpen , Maar er zijn ook vrouwen die alles doen Voor Geld en roem ! Wie denkt dat enkel mannen niet deugen ...?
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Verkrachting is heel erg en kan je zeer zwaar tekenen. Dat ieder slachtoffer anders hierop reageerd is ook een gegeven. Wie verkracht wordt en veerkrachtig iszal pogen verhaal te halen. In dit verband isnhet filmpje zeker geen mooi voorbeeld en geeft aanleiding tot insinuatie dat zij de daadster is.
  • Jory Oversteyns

    5 jaar geleden
    Foei foei schandalig van die vrouw! Er zijn toch laffaards in deze wereld