Felix De Clerck zoekt hulp bij het openen van deze kluis.
Volledig scherm
Felix De Clerck zoekt hulp bij het openen van deze kluis. © Twitter

Felix De Clerck zoekt hulp bij openen mysterieuze oude kluis. Twitter schiet meteen te hulp en het is hilarisch

Het Leukste van het WebFelix De Clerck (35) heeft op Twitter een oproep gedaan om hulp bij het openen van een mysterieuze oude kluis. De CD&V-politicus uit Kortrijk kreeg meteen een heleboel tips. En hilarische reacties. “Daarin zit dat hoorapparaatje van CD&V om berichten van het middenveld te horen. Al 30 jaar zoek”, klinkt het onder meer.

15 reacties

  • heiko werner

    5 jaar geleden
    USB stethoscoop voor 10€ in de action halen en een gatje boren, binnen luren en dan pas verder de zak bekijken.
  • Ivan .Vanmechelen

    5 jaar geleden
    Achterkant gaatje boren verder snijden met plasmacutter duurt ongeveer 5 minuten. De kast is opgevuld met zand. Wat ook kan is naar werkplaats van de NMBS in Mechelen gaan. Daar wat rondhoren want daar zitten de techniekers die vroeger de kluizen van de spoorweg onderhielden. Dit is een kluis gelijk er tot over een 20tal jaar in elk station eentje stond. Die mannen doen dat open op een wip, en zonder sleutel. Heb het ooit zelf gezien vandaar.
  • Dick DECOCK

    5 jaar geleden
    Plaats safe s'avonds in Molenbeek, tegen de ochtend is ze open en leeg.
  • André Van Gestel

    5 jaar geleden
    Als ik het even serieus mag houden; de brandkast ... (een kluis heeft nu eenmaal een grotere omvang en wordt veelal ingebouwd.) ... dat is er eentje met een letterslot "type: Mons" ... relatief gemakkelijk te openen ... een passende sleutel en een stethoscoop kunnen helpen ... open branden of slijpen zou ik niet doen ... bevat bij mijn weten "asbest" en de amateur dieven / inbrekers onderschreven daarvoor nooit een verzekering ... vandaar 30 jaar later?!
  • Robert De Fruytier

    5 jaar geleden
    Wie was de vroegere eigenaar?Afkortingen proberen van (troetel)namen aldaar,van lievelingen (echtgenote,kinderen,huisdieren,gebeurtenissen enz....)moet lukken.....