Facebook CEO Mark Zuckerberg
Volledig scherm
PREMIUM
Facebook CEO Mark Zuckerberg © AP

Facebook lanceert eigen digitale munt (en dan is het helemààl gedaan met uw privacy)

Eigenlijk is het ‘top secret’ maar een geheim is in de digitale wereld in de regel een kort leven beschoren en dus zijn waarnemers ervan overtuigd dat Facebook op 18 juni uitpakt met sensationeel nieuws: de lancering van een eigen digitale munt. Experts denken wel dat uw privacy daarmee helemaal naar de filistijnen is.

12 reacties

  • Kurt Vlaminck

    5 jaar geleden
    YouTube>bitchute.com Facebook>minds.com Whatsapp>telegram Al deze monopolies met hun alternatieven. Hun heerschappij moet doorbroken worden of we worden allemaal gevangenen van hun monopolie.
  • Joris Janssens

    5 jaar geleden
    Een cryptotoken is meer dan een munt. Maersk is bezig al hun documenten op crypto te zetten, als administratieve vereenvoudiging.
  • Filip Francois

    5 jaar geleden
    LOL laat hem maar proberen, zijn gecentraliseerde munt is nu al een flop. Bitcoin, Litecoin, Monero -> echte cryptocurrency zullen altijd onverslagen blijven, net doordat zij niet diezelfde fout maken als de fiat munten die door gecentraliseerde instituten at will bijgedrukt,blacklisted, etc... kunnen worden
  • Jan Sierens

    5 jaar geleden
    Digitale munten zijn pure piramidesystemen, de gene die er immens veel aan wint is de oorspronkelijke uitgever. Die krijgt voor gebakken lucht, krijgt die bar geld. Voor de rest van de kopers is het puur gokken. Geld dient uitgegeven en gereguleerd te worden door de overheid en niet door prive personen of bedrijven, die uit zijn op puur winstbejag. Laat je niet vangen omdat er een grote naam achter zit en gerecht en politiek blijkbaar niet capabel zijn om cryptocoin aan banden te leggen.
  • Ward Vankeerberghen

    5 jaar geleden
    Heel België hangt vol anpr camera’s.... dus privacy heb je sowieso al niet meer... de overheid is nog erger dan facebook.