Daar zijn de eerste Hazard-shirts al (en ze kosten 147,95 euro per stuk)

6 reacties

  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    Vooral belachelijke prijs! Voor nen t-shirt?!
  • gunther scheers

    5 jaar geleden
    Sorry Chris jij bent duidelijk van beide geen supporter, gelukkig ik wel van Eden en Real
  • Gregoire De Graeve

    5 jaar geleden
    Alle respekt maar ik vind het overdreven 140milj zo maken zij de voetbal kapot en dat heeft niets te maken met jaloezie en dat is geen enkele speler waard ook al hou ik van voetbal ze zullen hart moeten werken voor hem en de kleine ploegen moeten eruit dan heb ik liever onze kleinere ploegen als Anderlecht,Brugge,gent,standaard,Genk wij moeten altijd maar verkopen om te overleven buffalofan
  • Maarten Debacker

    5 jaar geleden
    Die prijzen zijn belachelijk, wetende dat deze T-shirts uit gerecycleerde plastic zijn gemaakt, massa-geproduceerd in ontwikkelingslanden en een reële kostprijs hebben van een paar euro's... Voor deze prijs kan je twee shirts kopen uit de beste Egyptische katoen gemaakt met parelmoeren knopen, vervaardigd door bedreven Japanse ambachtslieden die geen foutjes tolereren en zonder chemische brol.
  • Chris Simlek

    5 jaar geleden
    Jammer een van de meest sympathieke gaat spelen voor de onsympathiekste en arrogantste ploeg ter wereld. Dus voor mij mag hij met gelijk welk nummer oplopen ik zal geen matchen buiten de nationale ploeg meer van hem kijken.