Courtois heet maatje Hazard welkom bij “beste club ter wereld”

8 reacties

  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Real beste club ter wereld is wel op zijn minst overdreven, men is zo goed als de uitslag in het afgelopen jaar in Spanje en die was zeer mager. Barcelona de beste is een juiste analyse.
  • hugo wouters

    5 jaar geleden
    Wat moet Messi nog bewijzen? Uitzonderlijk getalenteerd, balvast, dribbelkoning, en afwerking tot in de finesse. Eden Hazard is van het zelfde type, maar is nog ver verwijderd van al de triomfen die Messi al vergaard heeft. Toch wens ik het hem toe en grijp de kans Eden nu je voor een technisch sterke wereldploeg moogt presteren.
  • Houcine Torres

    5 jaar geleden
    Barcelona beste van de wereld haha laat me niet lachen zeker die Messi ni hebben gehoopt dat ze deze UCL gingen winnen yooow hun dromen zeker, awel Eden hazard welcom to Real Madrid en groot feestje se :)
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Peter Dumortier, je hebt groot gelijk. Hazard moet nu echt opstaan, hij heeft de kwaliteiten en is een genot om te zien op de helft van de tegenstander. Van Zidane zal hij de vrijheid moeten krijgen om zijn geweldige acties te etaleren, het wordt ook van hem verwacht. Die druk moet Hazard aankunnen, want het Bernabéu stadion is eraan toe. Voor zulke spelers kom ik wel naar het stadion, Messi en Ronaldo heb ik vaak genoeg live zien spelen, en nu wil ik Hazard zien schitteren op het groene grasmat
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Real is niet de beste club van de wereld ... Maar wel Barcelona ...!!!