N-VA-Kamerfractieleider Peter De Roover.
Volledig scherm
N-VA-Kamerfractieleider Peter De Roover. © EPA

De Roover: "We willen weten hoe ver Vlaams Belang wil gaan om te regeren”

N-VA-Kamerfractieleider Peter De Roover verdedigt de gesprekken die Bart De Wever voert met Vlaams Belang over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. "We willen weten hoe ver het Vlaams Belang wil gaan om beleid te voeren", zegt hij in "De afspraak op vrijdag".

65 reacties

  • Marcel Willems

    5 jaar geleden
    Ik zie liever compromissen tussen NVA en PS -SP.Geen samengaan met seperatisten
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    De Rover werd toch goed op zijn plaats gezet door Jos Geysels in De Afspraak als Geysels De Rover vertelde dat loonwagens zomaar even 2 miljard per jaar koste aan burgers zonder wagen en dan zwijgen we nog over de sociale zekerheid en belastingen die men niet int op loonwagens en dit ter aanleiding van 't gat van 10 miljard die men moet dichten.Geld is er voldoende ,alleen men gaat het niet halen waar het zit en die er minst last zouden van hebben.Rijkere steeds meer en arme steeds armer.
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Beste lezers,één ding is zeker als de trado partijen het VB en N-VA kunnen buiten spel zetten worden wij allemaal RIJKE mensen met de beloftes die de trado partijen deden VOOR de verkiezingen.Niets is wat het lijkt.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    De leiding van het VB doet in ieder geval zijn best om het imago te verbeteren ; eigenlijk ruim te laat. Laat ons nu nagaan in verre de extremistische achterban voor rede te overtuigen valt. De democratische beleidspartij N-VA biedt een unieke kans om uit het verdoemen hoekje te geraken. Van de trado-partijen hoeven ze op geen krediet te rekenen, die denken alleen aan hun eigen belangen.
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    Toch niet moeilijk Willen Vlaanderen onafhankelijk Dus kunnen geen ruzie maken met partij die ooit nodig gaan hebben is nu niet is in toekomst Vl trekt zich niks aan van Walonie !