photo news
Volledig scherm
© photo news

Fiscus viseert Belgen met buitenlandse rekening

De fiscus gaat Belgen met een buitenlandse rekening dit jaar extra controleren. Dat is een van de controleacties van de fiscus die vandaag op de website van Financiën worden aangekondigd, schrijft De Tijd. De bedoeling van de aankondigingspolitiek is iedereen ertoe aanzetten zijn fiscale verplichtingen na te komen.

32 reacties

  • Karel Valgaern

    5 jaar geleden
    patrick morel: een beetje gaan schieten op de vakbonden is kleinzielig van u. Toont gewoon dat u zelf niet kan nadenken. Er is een goede reden waarom vakbonden geld in het buitenland mogen hebben. Informeer u alvorens onzin na te wauwelen!
  • An Vanden Bossche

    5 jaar geleden
    Wat zou die buitenlandse rekening nu uitmaken, wanneer die geen belastbare inkomtzn oplevert? De intresten zijn immers gemijk aan nul.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Allemaal controleren op tekenen en indiciën. Daar zit ook veel zwart geld.Geld van ontdoken belastingen.
  • Henri Jordens

    5 jaar geleden
    Heb kleine spaarrekening of verzekering via Luxemburg. Opbrengst geen 1000€ per jaar Wist het zelf niet. Ze hebben het gevonden. Wat met de grote vermogens zoals onze ministers met hun buitenlands verblijf zoals een Karel Degucht. Zijn zij vrij gesteld?
  • Bob Beye

    5 jaar geleden
    En dan vragen ze info over de bezittingen of rekeningen in het thuisland en krijgen daar geen afdoend antwoord of bewijs van, en dan ? Niks.