ANP
Volledig scherm
© ANP

Lokale N-VA'er was man achter valse F-16-mails sp.a

Een gepensioneerde Limburgse mijnwerker, Michel Dylst, zat achter de valse F-16-mails van John Crombez (sp.a) en Hendrik Vuye. De man is lid van de N-VA, maar die partij neemt afstand van de "fantast". Dat schrijft De Morgen vandaag na eigen onderzoek.

48 reacties

  • Eugeen Van Aerschot

    5 jaar geleden
    Als je een zo belangrijke mail krijgt dat je hem kunt gebruiken om een minister neer te sabelen, dan ga je eerst zeer goed na wie de afzender is en contacteer je hem. Lukt dat niet, dan gebruik je de mail niet.
  • Franciscus Vander Elst

    5 jaar geleden
    Franciscus Vander Elst Waarom na verkiezingen nog altijd andere vernederen, vorm een regering en dan zien we wel
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Crombez en Vuye hadden de bron moeten controleren en nu proberen ze met de hulp van de bevriende media hun gezicht te redden, wij zijn het slachtoffer van de NV-A. Moest het dan nog van een mol geweest zijn binnen de legerleiding, maar van een gewezen mijnwerker die een grap uitgehaald heeft waar die twee, in al hun euforie we hebben een schandaal, ingetrapt zijn. De klimaatmarsen om Groen aan een overwinning te helpen daar moeten de media evengoed verontwaardigd over zijn.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Als men vals wil spelen dan gebruikt men iemand uit de onderste regionen en niet iemand uit de top. Als het uit komt kan men die een mes in de rug steken en zijn handen in onschuld wassen. Zo werkt dat.
  • alfons vanwetswinkel

    5 jaar geleden
    Ik ken Michel al van de eerste dag dat hij in de ondergrond van Zolder begon.Ik kan moeilijk geloven dat hij zich tot zoiets zou lenen.En als dat toch zo is laat het duidelijk zien uit wat voor een vaatjes N-VA tapt en op welke manier ze dan die persoon laten vallen.
  1. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.
  2. Erdogan belt Gents slachtoffer van Turks-Koerdische rellen: “Geen buitenlandse inmenging”, zegt De Croo
    Play
    PREMIUM
    Politiek
    30

    Erdogan belt Gents slachtof­fer van Turks-Koerdische rellen: “Geen buitenland­se inmenging”, zegt De Croo

    De aanhoudende rellen tussen Koerden en Turken in België doen ook de Turkse president in actie schieten. Erdogan verspreidde woensdag een campagnevideo waarin hij zich achter de Turkse diaspora schaart. Een politiek statement, uitgerekend één dag nadat de federale regering waarschuwde voor buitenlandse inmenging. Premier Alexander De Croo (Open Vld) suste deze donderdag in de Kamer: “Voorlopig zijn er volgens Staatsveiligheid geen indicaties van een veiligheidsrisico.”