De vergelijking die Van Langenhove gemaakt zou hebben tussen zijn afbeelding en die van Tom Van Grieken.
Volledig scherm
De vergelijking die Van Langenhove gemaakt zou hebben tussen zijn afbeelding en die van Tom Van Grieken. © Twitter Amra Dorjbayar

Dries Van Langenhove kwaad over ‘wedstrijd’ met Tom Van Grieken: “Echt, ben ik de enige met inzicht in zo’n dingen?”

“Elk detail is belangrijk.” Die boodschap wil Schild & Vrienden-oprichter Dries Van Langenhove meegeven aan zijn volgers en daarin gaat hij behoorlijk ver, zo moet blijken uit een intern chatgesprek dat VRT-journalist Amra Dorjbayar gisteren publiek heeft gemaakt. 

33 reacties

  • Christof deconinck

    5 jaar geleden
    Het volk heeft gestemd,daarmee Basta.
  • Jean Pierre Schoofs

    5 jaar geleden
    Hoe wordt er gespeeld met mijn belastinggeld !!! Om wat nu te bewijzen? Is dit de grote journalistiek die het Westen gaat redden? Arm Vlaanderen en opgelichte Vlamingen
  • LUC HUON

    5 jaar geleden
    Waarom doekt men dat VRT gedoe niet op en start men met een nieuwe zender vanaf nul. Griekenland deed het uit financiele overwegingen en met succes ondanks de ondermijnende reportages van o.m .… de VRT.
  • Jean Pollet

    5 jaar geleden
    het wantrouwen sluipt in de plaats van vertrouwen ? te pas en onpas
  • Rody Franks

    5 jaar geleden
    Hoe meer vrt duiding, hoe meer stemmen voor het VB. Dus laat dat onderontwikkelde linkse journaille gerust hun "werk" doen, zou ik zeggen.
  1. Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroorzaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamteloos en cynisch”
    PREMIUM
    38

    Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroor­zaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamte­loos en cynisch”

    Een soort van ‘Topdokters’, maar dan over straffe Vlaamse ingenieurs: dat moet ‘Knappe koppen’ op VRT worden. Maar het programma is, lang voor de eerste opname, bron van alwéér een nieuwe rel over de openbare omroep. De VRT-top zou al te graag de 500.000 euro subsidie van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) hebben aanvaard, zonder inhoudelijk debat over zo’n programma. En dat is, volgens critici, niet de eerste keer. Wij gingen na wat er precies aan de hand is bij de openbare omroep.
  2. Engie plant investering van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentrales met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    Engie plant investe­ring van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentra­les met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    De energiegroep Engie is van plan tot vier miljard euro te investeren in ons land tegen 2030. Dat heeft de nieuwe CEO van Engie België, Vincent Verbeke, vandaag bekendgemaakt. Zo pakt de Belgische marktleider uit met een nieuwe strategie, genaamd Energize2030, voor de komende jaren. Engie wil meer elektriciteit opwekken via hernieuwbare energie, investeren in flexibele capaciteit en een voorloper zijn in de verandering naar groene waterstofenergie. Maar er is momenteel niet veel enthousiasme over een eventuele levensduurverlenging van kerncentrales Doel 4 en Tihange 3 met twintig jaar in plaats van tien jaar.