Kompany op training bij de Rode Duivels
Volledig scherm
Kompany op training bij de Rode Duivels © REUTERS

Football Talk (8/6). Kompany mist eerste oefenduel Anderlecht wegens vakantie - Ciman en Pozuelo spelen met Toronto gelijk tegen Kansas City

23 reacties

  • Rudy Claes

    5 jaar geleden
    Erwin en Ronny .... al direct op de teentjes getrapt ???? Ha ha
  • BrambinOoo .

    5 jaar geleden
    Dit is geen goed begin.. Langs de andere kant heeft Vince wel een druk schema in Engeland achter de rug dus snap het wel een beetje. Zolang de ploeg klaar is voor competitie is er geen probleem!
  • Ronny Popelier

    5 jaar geleden
    Als supporter van RSCA zouden sommigen toch beter moeten weten hoe de positieve ingesteldheid van Vincent wel is. Mag het voor hem at rust na een lang en zwaar seizoen in de premier league en nu de duivels. Laat de beslissingen maar over aan Kompany , dit zullen wel de juiste zijn ipv de alsmaar dezelfde kritiekasters. Vincent kent zijn lichaam beter dan wie ook, en wees vooral content dat Kompany koos voor zijn RSCA.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Alle spelers die deze week interlands hebben en een ploeg in Belgiė hebben zullen nog verlof hebben. Maar als het ene van RSCA is dan kan het niet. Ben benieuwd of alle club spelers vanaf dag 1 medische testen aanwezig zijn.
  • an vercruysse

    5 jaar geleden
    ale zene,het afbreken gaat al beginnen. man man man hoe is da toch mogelijk in Belgie. Probeer is voor een ploeg te supporteren ipv anti te zijn. Maar wel wrsch op de eerste rij staan als onze rode duivels(met Vince)goei prestaties leveren. hypocrieten