Foto Noortje Palmers
Volledig scherm
© Foto Noortje Palmers

Sandra Bekkari kreeg al heel wat bagger over zich heen: “Dat ik eruitzag als een anorexiapatiënt kwam hard binnen”

ShowbizzVanochtend was televisiekok Sandra Bekkari te gast bij Evi Hanssen in ‘Het Heilig Huis Van Hanssen’ op Joe. Daarin praatten de twee dames over het einde van haar kookprogramma ‘Open Keuken’ en de commentaar die ze over zich heen kreeg op social media.

14 reacties

  • ERWIN minnebo

    5 jaar geleden
    Ja dat is toch wel waar , en wat mij het meest opvalt is het feit dat eten maken terwijl lang vettig haar in de ogen hangt niet kan , een haarnetje zou op zijn plaats zijn. Maar ook nog zijn er niet teveel TV programma's betreffende hoe eten maken, ik kan ook mijn grootmoeder sturen die laat zien hoe zogezegd ongezond zij vroeger eten maakte....en wij leven nog !
  • Richard Derijcke

    5 jaar geleden
    Wie is deze dame en wat geeft haar het recht om op tv te zeggen wat gezond is en wat niet? De avondcursus die ze gevolgd heeft? Niet haar uiterlijk maar haar zogezegde opleiding is voer voor controverse. Mensen zouden zich eerst eens goed moeten informeren over wat deze dame predikt voor ze haar blindelings volgen. Ze is niet medisch of professioneel opgeleid.
  • Maria Scheuts

    5 jaar geleden
    Ze heeft in ieder geval meer stijl en niveau dan die over het paard getilde Jeroen en aan de inhoud van haar programma kan laatstgenoemde niet tippen.
  • Jessica Vennincx

    5 jaar geleden
    Mooie en lieve vrouw en al degene die commentaar hebben is uit pure jaloezie.. niks van aantrekken sandra!
  • Martin Amelynck

    5 jaar geleden
    heel knappe madam.