De Audi e-tron, een elektrische SUV-wagen. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De Audi e-tron, een elektrische SUV-wagen. Foto ter illustratie. © Photo News

Waarom je beter wacht met een nieuwe auto te kopen

Het zijn boeiende tijden, hoor je vaak als het over de autowereld gaat. De opkomst van de elektrische auto, straks misschien die zelfrijdende. Diesel in de ban. Of niet? Boeiend. Maar vooral vervelend voor de consument. Omdat de onzekerheid nooit groter was. Welke auto je vandaag moet kopen? Geen idee. Niet in het minst omdat het standpunt van de overheid elk moment kan omslaan.

76 reacties

  • Els Pauwels

    5 jaar geleden
    ik heb mij een grote SUV gekocht met benzine motor ipv diesel, want tegenwoordig is Diesel uit den boze. hij verbruikt 11 Liter / 100 KM. :) idiote overheid
  • james vroman

    5 jaar geleden
    Vroeger is voorbij .
  • Karine Roeland

    5 jaar geleden
    Vroeger moest iedereen een diesel kopen, nu moet iedereen een elektrische wagen kopen. Wie zijn portemonnee moet er gevuld worden? In sommige steden mag je met een oude wagen niet meer binnen, simpel dan mijd je die steden. Of je neemt het openbaar vervoer, als je geluk hebt dat er geen staking is, of dat er treinen of bussen rijden, wat in het weekend niet evident is. Milieu, klimaatopwarming.... waarom moet de kleine man voor dit alles meer betalen? Wie is of zijn de grootste vervuilers?
  • Geert Tamsyn

    5 jaar geleden
    Wie pleit voor waterstof, heeft er duidelijk geen idee van hoe energieverslindend de productie en opslag van waterstof zijn.
  • Guido De Smet

    5 jaar geleden
    Schandalig hoe de voorbije regering dieselrijders behandeld heeft.