© Sven Van Haezendonck

Ticketverkoop Cultuurcentrum Mechelen uitgesteld door panne, stadsbestuur neemt juridische stappen

Door een panne bij een provider is zondag de ticketverkoop van het Cultuurcentrum in Mechelen met een week uitgesteld. Het stadsbestuur gaat juridische stappen nemen.

Sven Van Haezendonck

“Er is een grote storing opgetreden bij de server van de ticketprovider in Nederland”, zegt cultuurfunctionaris Anne Van de Voorde. “Het bedrijf kon ons niet garanderen dat deze problemen snel opgelost geraken. Daarom hebben we beslist om de ticketverkoop met een week uit te stellen”, vertelt Van de Voorde.

Cultuurcentrum Mechelen had nochtans extra voorzorgen genomen omdat er vorige keer ook problemen waren. “Er was iemand aanwezig voor technische ondersteuning van de ticketprovider zelf, maar de panne was ditmaal nog groter”, legt Anne Van de Voorde uit.

Juridische stappen

Steven Defoor, algemeen coördinator kunst en cultuur, is verbolgen over het verloop van de ticketverkoop. “De medewerkers van het cultuurcentrum en van UiT treft geen enkele fout. Zij hadden de verkoop minutieus voorbereid. De fout ligt volledig bij de ticketprovider. Er zullen dan ook de nodige juridische stappen ondernomen worden”, reageert hij.

De online ticketverkoop voor vrienden gaat opnieuw van start op zondag 16 juni vanaf 9u. Aan de UiT-balie in het Schepenhuis kan u vanaf maandag 17 juni tickets reserveren.

www.cultuurcentrummechelen.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER