Joe Biden.
Volledig scherm
Joe Biden. © REUTERS

Minder enthousiasme voor topfavoriet Joe Biden dan voor andere Democratische presidentskandidaten

Joe Biden is momenteel nog steeds de meest populaire presidentskandidaat in de Democratische voorverkiezingen. Andere kandidaten zitten hem echter steeds dichter op de hielen. Bovendien geven de kiezers aan dat ze niet “bijzonder enthousiast” voor hem zijn, in vergelijking met andere deelnemers. Dat blijkt uit een nieuw peiling van nieuwszender CNN, krant Des Moines Register en mediabedrijf Mediacom.

4 reacties

  • an kobe

    5 jaar geleden
    Trump heeft historisch lage approval ratings, verlaagde de belastingen voor allerrijksten, deed de immigratie stijgen, deed minder voor de economie en werkgelegenheid dan Obama, en staat op het punt alweer een nutteloze oorlog te starten. Als die man in 2020 weer wint, is het over en uit met de VS.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Volgens de polls kunnen zowat alle democratische kandidaten Trump verslaan, maar Sanders toch veruit met het grootste verschil; net zoals Sanders volgens de polls in 2016 ook al Trump met een groter verschil zou verslaan dan Clinton; desondanks kozen de Democraten voor Clinton. Hopelijk maken ze die fout niet nog eens en kiezen ze resoluut voor de kandidaat die Trump met het grootste verschil kan verslaan.
  • Bart Vancoullie

    5 jaar geleden
    Trump is megapopulair, heeft de belastingen 10% doen zakken, versterkt de grens, de economie doet het schitterend, extreme lage werkloosheid, laagste sinds 60 jaar en start geen oorlogen haalt zelf troepen terug. Trump 2020 is 100% zeker.
  • lilianne van neylen

    5 jaar geleden
    Als dat alles is en de democraten hebben geen echte topper zal Trump helaas nog een ambtstermijn verder gaan. Ongelooflijk dat dat kan gebeuren!