Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo. © ANP
Portugal POR
1
EINDE
0
Nederland NED
  • 60' Goal Gonçalo Guedes

Nederland treurt: Ronaldo en Portugal winnen de eerste Nations League na intense finale

Nations LeaguePortugal mag zich de allereerste winnaar van de Nations League noemen. In de finale in Porto waren Cristiano Ronaldo en zijn landgenoten te sterk voor Nederland. Het werd 1-0 na een treffer van Gonçalo Guedes.

52 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Portugal verdiend gewonnen, Nederland heeft geen goede spitsen maar ook het middenveld met de Jong die naar Barcelona gaat was onder de maat.Natuurlijk is de Jong een goede voetballer maar als hij aan de bal komt weet je precies wat hij gaat doen.Bal stoppen, draaien terug bal stoppen, nog eens draaien en dan een tikje naar rechts,links of achteruit.Totaal geen diepte in zijn spel zal veel moeten veranderen.
  • Henri Hendriks

    5 jaar geleden
    Verdiende winnaar tegen een triestig spelend Holland. De Jong is nog veel te jong en behalve mekkeren tegen de scheids heeft hij niks positiefs gedaan, De Light is ook nog veel te licht en aan vele tussenkomsten is een reukje omdat hij die wint door zijn gestalte en gewicht. Hij zal nog vele penaltys veroorzaken.En de trainer zou beter overkomen mocht hij zich een beetje nederiger opstellen en die hollandse uibermentaliteit wat blussen.
  • johannes van Wetten

    5 jaar geleden
    Nederland is bezig met veel aankomend jong talent in hun gelederen, bijna al die oudere spelers zijn vervangen, maar hier zijn de rode duivels nog bezig met vele oudere spelers, van 33 of ouder, en daar zullen ze over enkele jaren op worden afgerekend, maar dan is het te laat, en ze zullen nu al moeten beginnen met verjonging, en vervanging.
  • Rudy Claes

    5 jaar geleden
    Leuke match. Stukken beter dan België - Kazakhstan ! En verdiende overwinning van Portugal.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    nederland is een jonge ploeg in opbouw met goeie voetballers en koeman doet er fantastisch werk . 1 jaar geleden stond oranje nog nergens en nu speelde ze al de finale , Klopt Dave en de goal van duitsland was met de kop van een ex speler van standard luik , Als de belgen verliezen zijn ze als gewoonlijk bestolen ! In Zwitserland kregen ze voetbal les door een zwaar verlies , Dat ze eerst proberen om nog eens een finale te spelen met hun gouden generatie