Funda
Volledig scherm
© Funda

Twitterend Nederland giert om huis van 890.000 euro met bad in woonkamer

Op Twitter vallen mensen over een huis dat te koop staat op de Nederlandse huizensite Funda. In Amsterdam-Noord staat een pand van een voormalig klooster te koop voor 890.000 euro. Dat er in de woonkamer een bad staat, verstopt in een nis achter gordijntjes, leidt tot hilariteit op het sociale medium. “Handig voor feestjes”, schrijft iemand.

11 reacties

  • Guido De hornois

    5 jaar geleden
    @Peter Schijven nog nooit gehoord van een badlift ? Als je zo'n hoog bedrag kunt betalen zal een badlift er ook wel afkunnen denk ik.
  • peter roosen

    5 jaar geleden
    Ach, in Indonesië had ik ook een huis met beneden één grote oppervlakte met open keuken en een, wel afgesloten, badkamer voor de gasten. Zij konden dan een douche of een bad nemen voor aan tafel te gaan, door de grote hitte aldaar. Dit zorgde ervoor dat zij niet naar boven moesten gaan waar de badkamers 'ensuite waren' van de slaapkamers.
  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    Een bad in de slaapkamer is tegenwoordig ook in de mode.Niet mijn ding, maar waarom ook niet. Amsterdam is peperduur, geen mens weet waarom,ik zou er voor geen geld willen wonen . Het is een ietwat aan de hoge kant, maar 'normale' prijs, inderdaad.
  • Peter Schijven

    5 jaar geleden
    @Wim Dhondt: Juist niet handig voor wie de trap niet meer op kan. Hoe zouden die in het bad moeten stappen? Heeft u gezien hoe hoog die rand is? Daar moet je wel over heen kunnen stappen. Nu kun je wel één of twee treetjes aan de voorkant maken, maar hoe moet je er dan weer uitstappen?
  • Matias Verrept

    5 jaar geleden
    @Ibn Marouf € 890.000,- is een normale prijs in Amsterdam voor deze oppervlakte. 72 m² is best groot ook voor Amsterdamse begrippen.