Sophie Turner speelt de hoofdrol in ‘X-Men: The Dark Phoenix’, die het helaas niet zo goed doet
Volledig scherm
Sophie Turner speelt de hoofdrol in ‘X-Men: The Dark Phoenix’, die het helaas niet zo goed doet © Photo News

Desastreus openingsweekend voor 'X-Men: Dark Phoenix': "Een verwacht verlies van 100 miljoen dollar” (+ waarom dat niet helemaal onverwacht is)

FilmHet had het succesvolle sluitstuk moeten worden van de ‘X-Men’-franchise, maar ‘X-Men: Dark Phoenix’ lijkt helemaal kopje onder te gaan. Verwacht wordt dat de film 100 miljoen dollar verlies zal maken, al is dat volgens enkele experts in de filmwereld ook niet helemaal onverwacht. 

12 reacties

  • Gunther Stoop

    5 jaar geleden
    Turner is nu éénmaal niet de juiste keuze en teert enkel op GoT. Waar ze nota bene ook al niet goed speelde. De film is gewoon slecht maar ja dat heb je nu met meerder films zolang er SJW's mee gemoeid zijn.
  • Sam Goethals

    5 jaar geleden
    Wouter, in days of future past wordt de tijdlijn helemaal omgegooid door Logans tussenkomst. Alles wat in de eerste drie films gebeurde werd hier mee uitgewist.
  • Angelo De vie

    5 jaar geleden
    Inspiratie is zoek in tinseltown, kunnen alleen maar sequels en prequels maken van strips en andere animatie. De jaren 90 waren mooie tijden voor de film. Tegenwoordig is het triestig!
  • Jane Doe

    5 jaar geleden
    Beste Wouter, niet voor 't een of ander maar de tijdlijnen voor DC en Marvel comics daar zijn zoveel 'wat als' versies... ze kunnen nog decennia films maken met dezelfde personages...dan dood, dan weer levend...En logica...
  • Jorge De Cock

    5 jaar geleden
    Josh Trank heeft Fantastic Four geregisseerd, niet Kinberg