© carlo coppejans

Karl Vannieuwkerke verhuurt huis tijdens ‘Vive le Vélo’ en neemt baby mee

De Ronde van Frankrijk loert om de hoek, dus bereidt Karl Vannieuwkerke (48) zich weer voor op een hele maand weg van huis.

dvg

Vanaf 6 juli presenteert hij voor de zestiende keer zijn talkshow Vive le vélo. En sinds vorig jaar reist Vannieuwkerke niet meer alleen: ook zijn vriendin Caroline trekt mee rond tijdens de Tour. Dit jaar komt er nog een reisgezel bij, want Vannieuwkerke en Caroline nemen straks hun pasgeboren zoontje Jack Odile gewoon mee. En daarom verhuurt Caroline hun huis in Wulpen, vlak bij Oostduinkerke.

“Nog op zoek naar een vakantieverblijf aan zee de komende maanden?”, vraagt Vannieuwkerke op zijn Facebook-profiel. Wie via de website van Airbnb een weekje boekt in het huis, begaat zeker geen miskoop. Zo is er plaats voor acht gasten, ligt de zee amper drie kilometer verderop en bevindt het huis zich middenin een “fietsparadijs”. Ook zijn er vier slaapkamers en drie badkamers.

Het huis valt in de smaak, want deze zomer zijn al drie weken volgeboekt. Wie ook enkele nachten in het huis van Vannieuwkerke wil doorbrengen, kan nog reserveren voor midden juli en augustus.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER