Assemblage van een Audi e-tron in de fabriek in Brussel.
Volledig scherm
Assemblage van een Audi e-tron in de fabriek in Brussel. © REUTERS

Audi roept elektrische SUV’s uit Brusselse fabriek terug

De Duitse luxewagenbouwer Audi roept zijn in Brussel gebouwde e-tron terug voor een probleem met een afdichting aan de stekkerdoos. Het gaat om auto’s gebouwd tussen september vorig jaar en maart dit jaar. In België moeten een kleine 200 wagens terug naar de garage. Dat is vandaag vernomen bij invoerder D’Ieteren.

10 reacties

  • Els Pauwels

    5 jaar geleden
    naar mijn mening is hun Diesel, het enige dat werkt, maar dat mag dan plotseling nergens meer rijden. hun benzine varianten (TSI ) is ook al het ene probleem na het andere, om nog maar te zwijgen over hun DSG automaat bakken. ik begrijp echt niet dat een firma met zo'n staat van dienst, zo slecht kan zijn
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Bij Audi konden ze plots geen deftige dieselmotor meer bouwen, ze gooien dan alles op elektrisch en dit lukt ook al niet, waar zijn al doe goeie ingenieurs naar toe? Komt ervan als de diploma's te gratuit worden...
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    "Vorsprung durch Technik" is ook niet meer wat het geweest is!! En waarom krijgen de Belgische klanten geen vergoeding? Waarom weer enkel de Amerikanen? Waarom deze selectiviteit?
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Leo Marien, een prachtig commentaar. Honderd procent akkoord. Als 'oudere' kan je enkel nog hoofdschuddend toekijken hoe er geblunderd wordt. Maar ik kijk toe met een glimlach - de jongere generaties betalen hun leergeld net zoals wij het deden.
  • Geert Jackers

    5 jaar geleden
    is bij mijn Golf GTE van 4 jaar oud ook onlnags gebeurd. Althans de controle voor identiek zelfde "mogelijke" probleem, echter niks aan de hand. Dus ....beter safe dan sorry , hoeveel autos worden er niet teruggeropen ivm problemen van onderdelen van leveranciers.....BMWS, Mercedes , citroen, Renault....allemaal al meegemaakt.