Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Brussel werkt aan maatregelen om wildparkeren deelsteps tegen te gaan, ook Antwerpen onderzoekt opties

Het Brussels gewest werkt aan de afbakening van zones waarin het binnenkort verboden zal zijn om deelsteps achter te laten. Dat moet de wildgroei aan steps op de voetpaden en de bijbehorende hinder voor voetgangers en andere weggebruikers inperken. Dat schrijft De Morgen vandaag. 

10 reacties

  • Albert Hendrix

    5 jaar geleden
    Er word tegenwoordig van alles toegelaten op straat zonder dat er regels voor zijn het zelfde met die pedelecs .Allemaal gevaarlijk speelgoed om toe te laten op de opebare weg ,voor fietspad zijn ze te snel en gevaarlijk voor normale fietsers en op straat is het dan weer te gevaarlijk voor de pedelecs
  • Luc Brouckaert

    5 jaar geleden
    Je moet geen school hebben gevolgd om te weten dat dit nooit kan werken. Je gooit het neer waar je het kwijt wilt. Een andere zal het wel opruimen.
  • Filip Vanlaeken

    5 jaar geleden
    Belachelijk. Deze steps zorgen voor propere mobilteit en verminderen het aantal autos. Verhuur dan liever autostaanplaatsen aan de stepverhuurders. Steun fit positoef initiatief ipv het te boycotten. Typisch belgisch...
  • Jo Bosman

    5 jaar geleden
    Mensen laten die steps zo rap mogelijk achter. Zoiets huren kost bij de start al een euro en 0,15 Euro per minuut dan kom je op een uurtje gebruik aan 10 euro.
  • peter jacobus

    5 jaar geleden
    En dit is dan het grootste probleem te Brussel. Een step....weet niet hoor?