Opruimcoach Joke Himpens: “Opbergen en organiseren moet leuk blijven.”
Volledig scherm
Opruimcoach Joke Himpens: “Opbergen en organiseren moet leuk blijven.” © Ellen van den Bouwhuyzen

Pak je grote kuis aan met de tips van organizing coach Joke Himpens

LiviosDe zomervakantie komt steeds dichterbij. Voor velen het moment bij uitstek voor een grote kuis. Zie je al op tegen al dat opruimwerk? Dan mag je deze tips niet missen. Onder het motto ‘opruimen moet leuk blijven’ weet organizing coach Joke Himpens als geen ander hoe je dit best aanpakt. Ze deelt haar beste tips met bouwsite Livios

7 reacties

  • Jane Doe

    5 jaar geleden
    Amaai, zoveel 'nieuwe' mannen. Toch gek dat je die zoveel online tegenkomt maar amper in de praktijk. Denk vooral bedoeld voor 'rommel' die na decennia geniepig opstapelt. Vaak ook spullen met 'emotionele' waarde zoals van ouders, grootouders, kinderen, partner... Als je teveel spullen hebt kan je niet opruimen = ontspullen. Voor die kindertekeningen e.d. tegenwoordig zo makkelijk, foto trekken of scannen. En wees dan enkel slim genoeg om een kopie te bewaren, kost tegenwoordig allemaal niks.
  • Lydia Appelmans

    5 jaar geleden
    Wees gewoon iedere dag ordelijk en je hebt geen coach nodig. Kunnen de mensen nu niks meer zelf. En leer je kinderen meehelpen in plaats van ze als prinsjes te behandelen.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Ik voorkom dat er rommel is en als je elke dag 1 uur kuist of een kast op orde zet heb je binnen de week gedaan en dit zonder moeite, de beste tip, hou proper wat proper is.
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Coach hier, coach daar. Is daar dan zoveel vraag naar ?
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    En helpt de coach mee of geeft ze enkel instructies?