The Undertaker versus Goldberg.
Volledig scherm
The Undertaker versus Goldberg. © AFP

Wanneer worstellegendes op pensioen een erg hachelijke aanval verprutsen, loopt dat bijna faliekant af

WWETwee worstellegendes op pensioen keken elkaar in de ogen in een hevig gecommercialiseerde ‘clash der titanen’, maar dat leverde alles behalve spektakel op. Of toch bijna, maar dan van het ongewilde soort.

5 reacties

  • Alex Millian

    5 jaar geleden
    @patrick brock lesnar... Die vecht 1x om de 3 maand. Rollins is de man.
  • Bart Driesen

    5 jaar geleden
    Goldberg heeft bij de start gelijk 2 Spears uitgedeeld aan the taker maar bij zijn 3 ging hij de turnbockle in en was hij versuft niet vergeten dat deze heren bij 39 graden geperformt hebben. Na deze misser heeft the taker zijn tombestone pildriver uitgedeeld en was de match gedaan. Victorie 51 voor de taker op een pay per vieuw event
  • ringo van der pulst

    5 jaar geleden
    Vroeger was dat een pile driver.
  • Patrick Verbelen

    5 jaar geleden
    Goldberg was dan ook al gewond aan zijn hoofd, doordat hij eerder in die match tegen een van de stalen buizen van de ring was geknald. En inderdaad zowel The Undertaker als Goldberg hebben hun beste tijd gehad. Momenteel is Brock Lesnar de man.
  • Steven Beresole

    5 jaar geleden
    Dat hij wankelde op zen benen hoort bij zen act (Is niet de eerste keer na enkele "slagen") Dat ze uitgeput waren kwam opmerkelijk meer door goldberg hij wilde eerst undertaker opheffen en zakte bijna door zen benen en daarna heeft undertaker de tombstone gelegd om zo de wedstrijd te beslissen .