Meteen na het ontgoochelende resultaat kondigde partijvoorzitter Wouter Beke aan dat een werkgroep een evaluatie zou maken van de verkiezingen.
Volledig scherm
Meteen na het ontgoochelende resultaat kondigde partijvoorzitter Wouter Beke aan dat een werkgroep een evaluatie zou maken van de verkiezingen. © Photo News

CD&V lanceert werkgroep die ontgoochelende verkiezingsuitslag grondig moet evalueren

BinnenlandCD&V heeft vandaag een werkgroep opgericht die de tegenvallende verkiezingen grondig moet analyseren. De werkgroep moet niet alleen de campagne onder de loep nemen, maar ook de verhouding met het middenveld en de positie en organisatie van de partij. Bedoeling is dat de werkgroep haar verslag en aanbevelingen in september aflevert. 

44 reacties

  • Dan Midden

    5 jaar geleden
    Beke emigreert als NVA en VB samen meer dan 50 procent halen, in Leopoldsburg halen ze nu al samen 47.3 procent dus nog 1 verkiezing te gaan en Wouter mag de verhuiswagen bestellen
  • Peter Hegge

    5 jaar geleden
    Hoe zat dat ook alweer met Iets boven de stand of verstand of zo. 12 man , in Banktermen kan je dat restbedrag noemen. Enerzijds gaat het nog lang duren anderzijds treurt niemand erom.Volgens mij zijn ze een beetje te laat, een jaartje of 30-35.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Zolang CD&V mensen zoals Peetere , Crevits en Schauvliege op de eerste plaats stellen zal die partij achteruit gaan .Zeker met Peeters. Steeds in de regering stokken in de wielen steken, alles tegenhouden, zich belachelijk maken , en Crevits alleen maar puinhopen maken . Dat zal bij de volgende verkiezingen CD&V nog verder onder de kiesdrempel brengen .
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    Nog 2 verkiezingen en CD&V kunnen de boeken toedoen. Die begrijpen niet dat hun kiezers een uitstervend ras is die dagelijks in de echte zin van woord "sterven" Vb.Kerken zaten vroeger vol, begrafenissen doen er velen in een aula.
  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    Zwakke ministers met een windhaan aan de kop. Je moet een kat een kat durven noemen. Slecht bestuur in het onderwijs, milieu, Meneer "NO" Peters, meehuilen met de vakbond en Beweging .net die een diefstal hebben gepleegd op haar te brave leden, enz...Persoonlijke carrièreplanning is schijnbaar het belangrijkste!