Eden Hazard in Bernabéu, zo ziet het er binnenkort uit.
Volledig scherm
Eden Hazard in Bernabéu, zo ziet het er binnenkort uit. © RV

Real Madrid wil presentatie Hazard grootser maken dan intrede Ronaldo

La LigaBij Real Madrid krijgen alle nieuwkomers een klasse-ontvangst, maar voor de nieuwe chouchou Eden Hazard wordt werkelijk alles uit de kast gehaald. De Rode Duivel wordt donderdag niet ‘s middags, wél ‘s avonds in het grandioze Estadio Santiago Bernabéu voorgesteld - zodat iedereen de nieuwe ‘Galáctico’ kan verwelkomen. De entree van Eden moet op die manier imposanter worden dan de intrede van Cristiano Ronaldo.

38 reacties

  • Eddy Utens

    5 jaar geleden
    Ik denk dat hij te plat zal uitvallen voor de spaanse competitie, een minder goede ploeg was veel beter geweest, kijk naar thibaut cortois bij athletico madrid was hij ėėn van de beste ter wereld nu bij real een simpele meeloper, mignolet is momenteel zelf beter,
  • Toin Buter

    5 jaar geleden
    Hazard heeft goede momenten, maar gaat niet het niveau halen van Ronaldo. Trouwens, ze spelen op verschillende plaatsen. Ronaldo is een TOPSPITS met enorm veel golen. Hazard haalt hoop en al 10 a 15 golen per jaar. Madrid gaat Ronaldo nog harder missen in de toekomst.
  • Toin Buter

    5 jaar geleden
    Hazard heeft goede momenten, maar gaat niet het niveau halen van Ronaldo. Trouwens, ze spelen op verschillende plaatsen. Ronaldo is een TOPSPITS met enorm veel roken. Hazard haalt hoop en al 10 a 15 golen per jaar. Madrid gaat Ronaldo nog harder missen in de toekomst.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Wim Van den Branden, nu klets je echt onzin uit. Messi en C.Ronaldo waren al op hun 22e levensjaar de absolute wereldtop, en nog steeds.Volg je wel het voetbal, of alleen Hazard ? Hazard is zeker een geweldige voetballer, ook de wereldtop. Alleen presteren Messi en C.Ronaldo dit al 12 jaar lang.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Wat een zever zitten er hier weer velen te verkopen. Hoe kunt ge nu Messi Ronaldo en Hazard vergelijken. Drie spelers die op 3 verschillende posities spelen waarvan er ene is die "moet" scoren als spits. De andere, Messi, fungeert meer als hangende spits-foerier terwijl Hazard gewoon meer als foerier-actiemaker fungeert. Maar ja als ge het niet snapt kan ik zulke zever wel begrijpen. Iemand als Varanne zal daarom in hun ogen ook een slechte speler zijn want die scoort ook niet hé !