Politie en parket op zoek naar laatste niet-geïdentificeerde dader steekpartij

© rr

© rr

© rr

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

De politie en het parket van Kortrijk zijn op zoek naar één van de daders van een grote steekpartij in Kortrijk afgelopen zomer. De politie kon zo goed als alle betrokkenen in de zaak identificeren, op één persoon na.

stl

In Kortrijk was het einde augustus van dit jaar enkele dagen na elkaar bijzonder woelig. Het conflict tussen twee groepen jongeren mondde uiteindelijk op 27 augustus uit in een steekpartij op klaarlichte dag. Aanleiding voor de vechtpartij was een conflict over meisjes.

Inmiddels zijn alle betrokkenen van het incident geïdentificeerd, behalve één persoon. Volgens het parket heeft hij een jongen zwaar toegetakeld met een mes. De dader is heel duidelijk in beeld. Het gaat om een man van – wellicht – Afghaanse origine. Hij is vermoedelijk tussen de 18 en 25 jaar oud en ongeveer 1,75 meter lang. De man heeft een normale lichaamsbouw en een korte baard. Op het moment van de feiten droeg hij een pet van ‘Emporio Armani’, een trainingsbroek van ‘Adidas’ en een bruin-donkergrijze T-shirt met oranje bloemmotief. Uit een heuptas diepte hij het mes op.

Herkent u de verdachte of heeft u meer informatie over de feiten neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800-30.30 0 of via opsporingen@police.belgium.eu

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen