Sam Bennett klopt Wout van Aert.
Volledig scherm
Sam Bennett klopt Wout van Aert. © Photo News

Bennett houdt Van Aert van overwinning in Dauphiné, Teuns blijft leider

WielrennenSam Bennett heeft in de derde rit van de Dauphiné de massasprint naar zijn hand gezet. De renner van BORA-hansgrohe was sneller dan onze landgenoot Wout van Aert, die de groene trui overneemt, en Davide Ballerini. Dylan Teuns kwam de dag zonder problemen door en behoudt de gele trui. “Ik had niet echt gedacht dat ik tweede zou kunnen worden, want ik heb me nog nooit echt gemengd in een massasprint”, klonk het achteraf bij Van Aert. 

22 reacties

  • Eddy baert

    5 jaar geleden
    Wout is de beste belgische renner op jaarbasis tot heden.Proficiat Wout.
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    rik capelle , deze dat je opnoemt , hebben ze al een veldrit gereden tegen Wout .Niet vergeten dat Wout veldrijder is . Trouwens probeert hij het nu op de weg of wist je het nog niet.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Tweede worden tegen al de toppers als Viviani Jacobsen Sagan Groeneveldt Ewen Gaviria Démare Ackermann ja dat was een fantastische prestatie !!! Oei ze doen niet mee.....
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    3 x wereldkampioen veldrijden en geen winnaar? Wie heeft Sam Bennet al kunnen verslaan dit jaar, 't zijn er maar een paar en ook geen pannenkoeken hé. Bovendien had Wout nog een fietslengte over op de derde, klasse !
  • Hendrik Dymarkowski

    5 jaar geleden
    Nog en beetje beter hier en nog een beetje beter daar, vergeet het. Wout is geen echte winnaar en zal dat ook nooit worden.