gaia.be
Volledig scherm
© gaia.be

GAIA vraagt invoerverbod op paardenvlees na schokkende beelden

Dierenrechtenorganisatie GAIA vraagt een invoerverbod van paardenvlees uit Zuid-Amerika, nadat het schokkende beelden heeft vastgelegd van paarden die in de Zuid-Amerikaanse landen Argentinië en Uruguay zwaar mishandeld worden. De paarden sterven soms zelfs al op weg naar het slachthuis.

42 reacties

  • Jean smits

    5 jaar geleden
    Ga eens kijken in de bejaarden tehuizen in België . Je gaat dezelfde beelden zien . Niemand die er iets om geeft . Vind het erg voor de minder goed behandelde dieren maar desinformatie praat ook niet alles goed .
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    is hun informatie en zijn hun beelden nu wel correct ?
  • PIETER ROGIERS

    5 jaar geleden
    Met extreme, uitzonderlijke en misleidende beelden tracht Gaia stap voor stap haar verborgen agenda te verwezenlijken, namelijk een TOTAALVERBOD op alle gebruik van dieren door de mens, zowel voor onze voeding kledij, sport, vrije tijd, als voor medische proeven. Dit is een extremistische organisatie.
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    Niet steeds tijd om kadavers weg doen Niet alle landen hebben zo systeem ook EU worden dieren We zijn hier in 21Eeuw niet wereldwijd NL mogen bio melkkoeien niet buiten anders geen bio garantie zo diervriendelijk Zoek erkend bio melk made BE Soja wat andere kant van wereld natuurbehoud??
  • Cathy Lierde

    5 jaar geleden
    Schade dat men paardenvlees eten, dat is een nobel dier.