Jon Stewart
Volledig scherm
Jon Stewart © EPA

Congres krijgt indrukwekkende veeg uit de pan van Jon Stewart voor nalatigheid steun 9/11-hulpverleners

“Ziek en stervend, toch kwamen ze naar hier om te spreken. Om te spreken tegen niemand.” De Amerikaanse komiek Jon Stewart toonde zich van zijn meest emotionele en hartstochtelijke kant tijdens een speech gericht aan het Congres. De overheid is volgens Stewart nalatig met steun voor de hulpverleners van 9/11, die na de aanslagen ziek zijn gevallen. 

8 reacties

  • Filip Vanlaeken

    5 jaar geleden
    Juist Ph Martens. Bij ons net hetzelfde ivm de ramp in Ghellingen... intriest.
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    In Nederland gaat de kolder over MH17 ook door zonder blikken of blozen door dit sloopkabinet, er moet iemand komen met duidelijke connecties tussen de belangen van deze overheid en de Oekraïne en het fatale ongeluk met het burger toestel.
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    (heavy stuff) Zware stof, maar de hulpverleners kregen enkel het wereldwijd verspreid grote brokken verhaal te zien en te horen. Adembenemende nalatigheid !
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Het is zoals overal, wachten en uitstellen tot de meeste of alle slachtoffers gestorven zijn. Zie Wetteren. Wie heeft de beloofde vergoedingen reeds gekregen? De schuld afgeschoven op de machinist die gestorven is aan een "hartaanval" terwijl hij een hele tijd in de giftige dampen gestaan had?
  • Ghislain Geerts

    5 jaar geleden
    En daarom kotsen we op de politiekers of het nu rechts of links is ze leven in een eigen wereld waarin de mensen geen plaats hebben , en daarom stemmen de mensen op populisten maar zullen altijd de verliezers zijn .